Een rijbewijs haal je voor de rest van je leven, investeer daarom in een goede opleiding
 

Wij bieden je die goede opleiding. Kijk eens rustig rond op deze site, mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen of mailen. Maar ook ben je van harte welkom om langs te komen bij de verkeersschool en tijdens een kopje koffie, thee of wat fris een persoonlijk advies in te winnen. Blijft u liever thuis? Maak dan een afspraak met een instructeur om bij u langs te komen. 

Verkeersschool De Bogerd is het adres voor rijles, categorieën A, B en BE en AM, op de eilanden Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee en Noord-Beveland. Met drie instructeurs staan we garant voor een goede en leuke opleiding.instructie

Jarenlange (ruim 30 jaar!), uitgebreide ervaring in alle categorieën maken dat we in een ontspannen sfeer een goede basis opbouwen waarmee je naar het examen gaat en waarmee je in het verkeer uitstekend uit de voeten kunt.

Ook niet onbelangrijk is dat je gaat lessen met een Volkswagen Polo Blue Motion. Betrouwbare en comfortabele auto's die je al snel goed aan zult voelen. Bovendien zijn de auto's uitgerust met airconditioning, boordcomputer en navigatiesysteem.Regelmatig maken we gebruik van onze T-eye! Een camera met twee lenzen, één naar voren en één naar achteren die we gebruiken om je nog sneller te leren autorijden. Als je hier serieus mee aan de slag gaat kun je er veel van leren en dat scheelt weer in het aantal lessen dat je nodig hebt.

Voor de aanhanger wordt gelest met een VW Transporter T5 en de motoren zijn twee Honda's CBF500 met ABS.

Door een goede logistieke planning is het mogelijk om met de personenauto gehaald en gebracht te worden waar jij wilt! Voor de theorie, de aanhanger en de motorlessen spreken we bij de Verkeersschool in Dreischor af.

Spreek je geen Nederlands maar wel Engels of Duits? If you don't speak Dutch but you do speak English we can also teach you how to drive. Sie sprechen nur deutsch? Kein Problem, bei uns können Sie trotzdem fahren lernen!

Wil je meer weten? Bel of mail ons! 

0111-410680 / 06-40327775

Wij hopen je spoedig een goede opleiding te mogen geven!