Een goed begin is het halve werk

Tijdens de eerste lessen leer je de basisbeginselen van het autorijden. Koppelen, schakelen, sturen, enzovoorts. Als gevorderde bestuurder wordt je rijvaardigheid vergroot door middel van herhaling terwijl er steeds nieuwe items aan je lessen toegevoegd worden. Bovendien ga je meer rijden in je examenplaats.

Al je lessen worden bijgehouden op een instructiekaart. Je instructeur heeft dan direct inzicht in je capaciteiten en bovendien kun je zelf je vorderingen bijhouden.

Je volgt je lessen in een Volkswagen polo blue motion, een betrouwbare, praktische, goed handelbare en overzichtelijke auto. Dat scheelt weer in het aantal lessen dat je nodig hebt.  Onze auto's zijn rookvrij. 

Een goede voorbereiding is de Tussentijdse Toets (TTT) Wij adviseren je dan ook om deze toets af te leggen als onze instructeur vindt dat je er klaar voor bent. Bij een positief resultaat van de tussentijdse toets hoeven er op het examen geen bijzondere verrichtingen te worden uitgevoerd en onderzoek heeft uitgewezen dat een tussentijdse toets de kans op slagen aanmerkelijk vergroot. Voor meer informatie surf je naar: www.cbr.nl en kies je "Brochures" en dan "Tussentijdse toets (TTT)".

Als je de laatste lesfase ingaat wordt je examen aangevraagd. Er is ook een meer-tijd-examen. Officieel heet dit een faalangst examen maar wij noemen het liever anders. Het is een heel prettig examen voor alle leerlingen!!! Je instructeur bespreekt met je, welk examen voor jou het best is.
 
Om je examen aan te kunnen vragen hebben we een machtiging nodig. Je kunt die machtiging geven bij het CBR met je DigiD. Lees er meer over in deze folder.
Zorg dat je de machtiging op tijd regelt anders loopt je examen vertraging op.
 
Het tempo waarin je opgeleid wilt worden bepalen we samen. Ga je één of meer keren in de week lessen? Heb je je theoriecertificaat al? Dan kom je in aanmerking voor een versnelde rijopleiding. Alles is bespreekbaar en vragen kun je altijd stellen, persoonlijk, telefonisch of via de mail.
 

Volkswagen Golf