Theorieles


Geef je hiervoor op door hieronder op Reserveren te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar onze theorieagenda bij SuperSaaS. 

- Maak een nieuwe gebruiker aan (dit doe je eenmalig).
- Vul je gegevens in, je krijgt nu een bevestigingsmail in je mailbox (dit kan enkele minuten duren en in je SPAMbox belanden). 
- Klik op de link in je bevestigingsmail. Dit doe je eenmalig, daarna kun je voortaan gelijk inloggen. 
- Klik op de knop "Vrij".
- Klik op een datum die je uitkomt. 
- Klik op "Afspraak maken" en bevestig met "Maak afspraak".
- Je ontvangt een email. Daarin staat hoe de les gaat. 

We gebruiken voor deze lessen het Verjo boek. Heb je dat nog niet of wil je weten hoe het eruit ziet? Klik dan hier om het te bekijken of te bestellen.
Wij werken met de theorieboeken en online-credits van Verjo. 
Een hele duidelijke en prettige leermethode.
  
Als die goed gaan kun je een afspraak maken voor je theorie examen. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een sms, whatsapp of mailtje naar 06 - 11528820 of mail naar info@verkeersschooldebogerd.nl en vermeld daarin wanneer je examen wil doen. Geef je voorkeurslocatie, week, dag en tijd op en we boeken gelijk je examen.
 
De examens duren ongeveer een half uur. Je kunt examen doen in iedere examenplaats, bijvoorbeeld: Goes, Bergen op Zoom, Breda, Barendrecht, etc.
Je kunt ook kiezen voor een verlengd examen, dan heb je 15 minuten langer de tijd om je vragen te beantwoorden. Dit geldt niet voor de gevaarherkenning, alleen voor de inzichtvragen.
Heb je dyslexie of een andere geldige reden? Dan mag je ook een individueel examen doen. Je bent dan alleen met een medewerker van het CBR, die de computer bedient