Goed voorbereid naar je examen

Wij werken met de theorieboeken en online-credits van Verjo voor alle categorieën. 
Een hele duidelijke en prettige leermethode. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!
  
De mogelijkheden om te leren zijn heel goed maar jij moet het uiteindelijk doen. Ga er goed voor zitten en neem alle stof in je op. Heb je dat gedaan dan ga je jezelf nog beter voorbereiden door oefenexamens te doen.
Als die goed gaan kun je een afspraak maken voor je theorie examen. Stuur een sms, whatsapp of mailtje naar 06 - 11528820 of mail naar theorie@verkeersschooldebogerd.nl en vermeld daarin wanneer je examen wil doen. Geef je voorkeurslocatie, week, dag en tijd op en we boeken gelijk je examen.
 
De examens duren ongeveer een half uur. Je kunt examen doen in iedere examenplaats, bijvoorbeeld: Goes, Bergen op Zoom, Breda, Barendrecht, etc.
Je kunt ook kiezen voor een verlengd examen, dan heb je 15 minuten langer de tijd om je vragen te beantwoorden. Dit geldt niet voor de gevaarherkenning, alleen voor de inzichtvragen.
Heb je dyslexie of een andere geldige reden? Dan mag je ook een individueel examen doen. Je bent dan alleen met een medewerker van het CBR, die de computer bedient.

We geven ook regelmatig zelf theorieles, geef je hiervoor op via theorie@verkeersschooldebogerd.nl, bel naar 06-40327775 of stuur een whatsappje naar 06-11528820.