Auto

Een goed begin is het halve werk

Vanaf 16,5 jaar kun je rijles nemen voor de categorie B. Je mag dan vanaf je 17e examen doen en met een begeleiderspas en begeleider op pad. Op dit tabblad vind je meer over 2ToDrive.

Tijdens de eerste lessen leer je de basisbeginselen van het autorijden. Koppelen, schakelen, sturen, enzovoorts. Als gevorderde bestuurder  wordt je rijvaardigheid  vergroot door middel van herhaling terwijl er steeds nieuwe items aan je lessen toegevoegd worden. Bovendien ga je meer rijden in je examenplaats.

Al je lessen worden bijgehouden op een instructiekaart. Je instructeur heeft dan direct inzicht in je capaciteiten en bovendien kun je zelf je vorderingen bijhouden.

Je volgt je lessen in een up-to-date Volkswagen polo, een betrouwbare, praktische, goed handelbare en overzichtelijke auto. Dat scheelt weer in het aantal lessen dat je nodig hebt. Onze auto's zijn rookvrij. 

Een goede voorbereiding is de Tussentijdse Toets (TTT) Wij adviseren je dan ook om deze toets af te leggen als onze instructeur vindt dat je er klaar voor bent. Bij een positief resultaat van de tussentijdse toets hoeven er op het examen geen bijzondere verrichtingen te worden uitgevoerd en onderzoek heeft uitgewezen dat een tussentijdse toets de kans op slagen aanmerkelijk vergroot. Voor meer informatie surf je naar deze site van het CBR.

Als je de laatste lesfase ingaat wordt je examen aangevraagd. Er is ook een meer-tijd-examen. Officieel heet dit een faalangst examen maar wij noemen het liever anders. Het is een heel prettig examen voor alle leerlingen!!! Je instructeur bespreekt met je, welk examen voor jou het best is. Om je examen aan te kunnen vragen hebben we een machtiging nodig. Je kunt die machtiging geven bij het CBR met je DigiD. Zorg dat je de machtiging op tijd regelt anders loopt je examen vertraging op. Ook je geneeskundige verklaring kun je daar invullen en betalen. LET OP! Doe dit alleen via het CBR, er zijn websites die zeggen dezelfde diensten aan te bieden, dit kan echter ALLEEN bij het CBR geregeld worden. Op dit tabblad vind je meer over machtigen, je DigiD en gezondheidsverklaring.

Het tempo waarin je opgeleid wilt worden bepalen we samen. Heb je veel overdag tijd? Ga je één of meer keren in de week lessen? Heb je je theorie al? Dan kom je in aanmerking voor een versnelde rijopleiding als we daar plek voor hebben.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Klik dan op één van onderstaande buttons. 

Prijzen per 2024

10-Lessenkaart

20-Lessenkaart

Losse les

Praktijkexamen

Combinatiepakket

Herexamen

Faalangstexamen

BNOR examen

TTT

Theorieboek

Theoriekaart 250 credits

Theoriekaart 500 credits

Theoriekaart 1000 credits

Theorie examen

Theorie examen individueel

Verlengd Theorie examen (+15 min.)

€ 465,00

€ 920,00

€ 48,00

€ 250,00

€ 999,00 ( 18 lessen, praktijkexamen )

€ 250,00

€ 295,00 (Meer-tijd-examen)

€ 280,00

€ 205,00 (Tussentijdse Toets)

€ 25,00

€ 8,50

€ 16,00

€ 25,00

€ 55,00

€ 119,00

€ 69,00

Het Combinatiepakket kan in twee termijnen betaald worden.

Overige gespreide betaling in overleg.

Een les duurt 50 minuten.