Motor

Vrijheid

Motorrijden is bijna synoniem aan vrijheid. Het is heerlijk om te rijden en met de motor heb je geen last van files en parkeerproblemen. Heb jij ook het motorvirus te pakken kom dan bij ons lessen en ervaar de bewegingsvrijheid en de fun om motor te rijden. 

Met de invoering van de nieuwe richtlijnen is er veel veranderd aangaande de leeftijd en het soort rijbewijs. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar de site van de overheid of stuur een mailtje of bel even over de nieuwe regels.

 

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/motorrijbewijs-rijbewijs-a1-a2-a

https://www.cbr.nl/nl/voor-rijscholen/nl/cbr-info/cbr-info/minimumvermogen-a-motor-naar-50-kw.htm

 

Met de aanschaf van twee nieuwe Kawasaki’s (03/11/18) zijn we volledig uitgerust om aan alle leeftijdscategorieën en routes les te kunnen geven.

Voordat je met lessen kunt beginnen moet je eerst een theoriecertificaat halen of in het bezit zijn van een rijbewijs B. Om het examen verkeersdeelneming af te mogen leggen moet je in elk geval het theoriecertificaat en het certificaat van het examen voertuigbeheersing hebben. 

 

Het examen bestaat uit twee praktijkonderdelen met als eerste voertuigbeheersing en later verkeersdeelneming. Je begint dus met het leren beheersen van de motor met 12 bijzondere verrichtingen waarvan je er 7 moet laten zien op je examen. Heb je er 5 goed dan ben je daarvoor geslaagd en ga je zelfstandig rijden in het verkeer. Motorrijders zijn kwetsbaar, het is dus belangrijk dat je een goede opleiding volgt met goed materiaal. Wij hebben alle know-how in huis, een zeer ervaren instructeur en drie motoren in topconditie. 

Je instructeur rijdt achter je aan en heeft contact met je via een portofoon om je de nodige instructies te kunnen geven. Kun je zelfstandig en veilig rijden en voldoe je aan de eisen van het CBR dan kun je het examen verkeersdeelneming afleggen.

 

Jassen, helmen, handschoenen en regenkleding zijn op de verkeersschool aanwezig, draag zelf zorg voor goede schoenen die je enkels beschermen en een stevige (liefst motor-) 

 

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Klik dan op één van onderstaande buttons. 

Prijzen 2024

10-Lessenkaart

Losse les

Praktijkexamen AVB

Praktijkexamen AVD

Combinatiepakket

Theorieboek

Theoriekaart 250 credits

Theoriekaart 500 credits

Theoriekaart 1000 credits

Theorie examen

Theorie examen individueel

Verlengd Theorie examen (+15 min.)

€ 430,00

€ 44,00

€ 145,00

€ 250,00

€ 999,00 ( 18 lessen, 2 praktijkexamens )

€ 25,00

€ 8,50

€ 16,00

€ 25,00

€ 55,00

€ 119,00

€ 69,00

Het Combinatiepakket kan in twee termijnen betaald worden.

Overige gespreide betaling in overleg.

Een les duurt 50 minuten.