Theorie

Wegwijzer in het verkeer

Wij werken met de theorieboeken en online-credits van Verjo. Een hele duidelijke en prettige leermethode. Neem het boek overal mee naartoe en lees/leer iedere keer een stukje. Zo raak je steeds meer bekend met de verkeerstheorie. Aan het begin lijkt het moeilijk maar als je doorzet ga je de logica erin zien. Een aantal keer per jaar geven we een cursus. 

Als je goed geleerd hebt, kun je met de oefenexamens beginnen en als die goed gaan kun je het theorie-examen aanvragen via mijn.cbr.nl. Je kunt ons ook machtigen om voor jou een afspraak te maken voor je theorie examen. Overleg dit met je instructeur of stuur een appje naar 06 - 11528820. Mailen kan natuurlijk ook naar info@verkeersschooldebogerd.nl. Vermeld erbij wanneer je examen wil doen en geef je voorkeurslocatie, week, dag en tijd op en we boeken gelijk je examen. De examens duren ongeveer een half uur. Je kunt examen doen in iedere examenplaats, bijvoorbeeld: Goes, Bergen op Zoom, Breda, Barendrecht, etc.Je kunt ook kiezen voor een verlengd examen, dan heb je 15 minuten langer de tijd om je vragen te beantwoorden. Dit geldt niet voor de gevaarherkenning, alleen voor de inzichtvragen.

Heb je dyslexie of een andere geldige reden? Dan mag je ook een individueel examen doen. Je bent dan alleen met een medewerker van het CBR, die de computer bedient.

Let op!!!

Er worden online veel cursussen aangeboden maar het is bij het CBR niet meer mogelijk om vooraf examens in te kopen. Zodoende heb je dan geen vaste datum en moet je afwachten tot de opleider genoeg kandidaten heeft. Wil je zo'n cursus boeken, overleg dan even met ons over de aanbieders, of volg gewoon een cursus bij ons!

De eerstvolgende cursus is in de nazomer in Zierikzee. 

🚙 Theoriecursus auto 99€
Inhoud:
* 2 avonden les van 18.00 tot 21.00 uur (4 en 11 juni 2024)
* Inclusief boek, 250 oefenvragen en koffie en thee
* ⁠Inclusief whatsapp begeleiding en indien nodig een extra bijles online
* Exclusief cbr-examen, dit kunnen wij voor je boeken maar dat kan je ook zelf doen.

➡️ Boek je het cbr examen zelf, let dan op dat je dit alleen bij het cbr doet via mijn.cbr.nl. Andere aanbieders brengen (vaak hoge) onnodige kosten en wachttijden met zich mee!

➡️ Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Boek het dan via ons! Vraag ernaar bij je instructeur/instructrice of stuur een appje naar: 06-11528820.

✅ Aanmelden kan bij Ruud of Suzanne of stuur een appje naar: 06-11528820

Theorieplanner
PDF – 72,2 KB 593 downloads

Prijzen 2024

Theorieboek

Theoriekaart 250 credits

Theoriekaart 500 credits

Theoriekaart 1000 credits

Theorie examen

Theorie examen individueel

Verlengd Theorie examen (+15 min.)

€ 25,00

€ 8,50

€ 16,00

€ 25,00

€ 55,00

€ 119,00

€ 69,00